Lastbilar

  Volvo FH540 med lastväxlare som vi använder till att flytta maskiner och containers, totalvikt 32000kg. Vi kör även grus, makadam, bergkross, jord, sand, berg och schaktmassor mm.


Volvo FM450, lastväxlare, totalvikt 28000kg. Euro 6.

Till vänster är en 3-axlad schaktbil. En Volvo FMX370 från 2014 (Euro 6)

Som tillbehör till lastbilarna har vi flera flak och containers som vi hyr ut om ni vill bli av med byggavfall, ris/grenar, schaktmassor mm.


Lastmaskiner

När det är ont om plats eller för mindre jobb där man behöver lossa eller flytta material har vi en Volvo l35GT som väger ca 7 ton. Till den har vi hydrauliska pallgafflar, planeringsskopa, snöplog och sandningsskopa.

Maskinflak för flytt av maskiner


För lite större jobb använder vi vår L60G som väger ca 14 ton. Lämplig när man ska lasta ut större mängder schaktmassor eller lasta snö. Till den har vi tillbehör som planeringsskopa, hydrauliska pallgafflar, förlängningsgafflar, vikplog och sandningsskopa.

Wille 655, vikplog, sandspridare, gafflar, skopa.


Grävmaskiner

Sprängningsarbeten och större schaktarbeten gör vi med en Volvo EC250EL som väger ca 29 ton. Till den har vi tandskopa, VA skopa, tjälkrok och planeringsskopa. Den är även utrustad med rototilt och grip.

För mindre schaktarbeten använder vi vår minigrävare som väger ca 5 ton. Den är lämplig till dränering, kabelschakt, mindre tomtplanering, schakt för tillbyggnad, installation av vatten och avlopp mm.. Utrustning till den är rototilt med grip, Tjälkrok, kabelskopa, tandskopa, VA skopa och planeringsskopa.

Till vänster Cat 306ng, vikt ca 7 ton. Rototilt med grip.


Sorteringsverk på lastväxlarram LV302 T3

Smidig att flytta och går fort att sätta i produktion när man är på plats (några minuter).
Sorterar grus, schaktmassor, jord mm. Ger 3 fraktioner, man väljer fraktion genom att byta såll i maskinen. Sållen byts på ca 15 minuter.


Blandade bilder

Det är smidigt och effektivt att kunna flytta våra maskiner själva.

Vält / vibror

Tandemvält som väger ca 2,5 ton. Används vid packning av t ex förstärkningslager, bärlager eller slitlager vid uppbyggnad av vägare eller parkeringsytor.

Vi har även markvibror för mindre ytor eller vid packning av material vid återfyllning.