Lastbilar

Schaktbil / boogiebil: Volvo FMX370 Euro 6. Lastar ca 15000kg och har en totalvikt på 27000kg. Något mindre och smidigare där det är trångt.

 Volvo FH540 Euro 6 med lastväxlare som vi använder till att flytta maskiner och containers, totalvikt 32000kg. Vi kör även grus, makadam, bergkross, jord, sand, berg och schaktmassor mm.

Som tillbehör till lastbilarna har vi flera flak och containers som vi hyr ut om ni vill bli av med byggavfall, ris/grenar, schaktmassor mm.

Maskinflak för flytt av maskiner

Volvo FM450. Lastväxlare, totalvikt 28000kg. Tre axlar.
Euro 6.


Vält / vibror

Tandemvält som väger ca 2,5 ton. Används vid packning av t ex förstärkningslager, bärlager eller slitlager vid uppbyggnad av vägare eller parkeringsytor.

Vi har även markvibror för mindre ytor eller vid packning av material vid återfyllning.

Vält / vibror

När det är ont om plats eller för mindre jobb där man behöver lossa eller flytta material har vi en Volvo L35GT som väger ca 7 ton. Till den har vi hydrauliska pallgafflar, planeringsskopa, snöplog och sandningsskopa.

För lite större jobb använder vi vår L60G som väger ca 14 ton. Lämplig när man ska lasta ut större mängder schaktmassor eller lasta snö. Till den har vi tillbehör som planeringsskopa, hydrauliska pallgafflar, förlängningsgafflar, vikplog och sandningsskopa

Wille 655, Vikplog, sandspridare, gafflar, skopa.


Grävmaskiner

Sprängningsarbeten och större schaktarbeten gör vi med en Volvo EC250EL som väger ca 29 ton. Till den har vi tandskopa, VA skopa, tjälkrok, planeringsskopa & hydraulhammare. Den är även utrustad med rototilt och grip.

Caterpillar 306NG årsmodell 2020.
Väger ca 7 ton. Utöver skopor mm, hydraulhammare.

För mindre schaktarbeten använder vi vår minigrävare som väger ca 5 ton. Den är lämplig till dränering, kabelschakt, mindre tomtplanering, schakt för tillbyggnad, installation av vatten och avlopp mm.. Utrustning till den är rototilt med grip, Tjälkrok, kabelskopa, tandskopa, VA skopa, planeringsskopa & hydraulhammare.

Sorteringsverk på lasväxlarram LV302 T3

Smidigt och effektivt sorteringsverk. Tar några minuter att ställa upp för att kunna starta produktion. Sorterar grus, jord, schaktmassor, asfaltskross & betongkross. Man får ut 3 fraktioner samtidigt. Utbytbara såll för att enkelt kunna ändra fraktion. Går att driva med nätström eller ombord dieselgenerator.


Blandade bilder

Det är smidigt och effektivt att kunna flytta våra maskiner själva.